Základní škola Kamenice nad Lipou » Aktuality » Informace pro rodiče a žáky

Informace pro rodiče a žáky

Vážení rodiče a žáci,

Vláda České republiky se na svém zasedání dne 23.12.2020 usnesla na vydání krizového opatření, kterým se omezuje osobní přítomnost dětí, žáků a studentů na vzdělávání. Platnost tohoto usnesení je do 10.1.2021.

Na základě tohoto opatření nastoupí v pondělí 4.1.2021 do školy pouze žáci prvních a druhých ročníků a speciálních tříd. Tito žáci se budou učit podle platného rozvrhu a mají přihlášené obědy.
Provoz školní družiny pro žáky 1. a 2. ročníků bude probíhat dle běžného režimu. Dojde pouze k organizačním změnám ve skupinách (skupina ŠD bude složena pouze z žáků jedné třídy).

Žáci 1. tříd budou do školy přicházet hlavním vchodem v čase 7:35 - 7:45 h a žáci 2. tříd budou přicházet vchodem ze dvora v čase 7:45-7:55 h. U šatních skříněk si je vyzvednou třídní učitelky a odvedou do třídy. Do školy vstupují pouze žáci.

Po celou dobu pobytu ve škole i v družině a školní jídelně je pro žáky povinná rouška.

Ostatní ročníky 1. a 2. stupně zůstávají od 4.1. 2021 doma a budou se učit distančně podle rozvrhu, který jsme používali při výuce v říjnu a listopadu a bude opětovně vyvěšen v Bakalářích. Žáci, kteří se vzdělávají distančně mají nárok na dotované obědy, které jim budou vydávány do jídlonosičů. Pokud rodiče žákům obědy přihlásí, musí donést jídlonosiče označené jménem a čipem do školní jídelny do 8:30 h. Obědy budou připraveny k odběru od 11:00 h.

Informace o výuce od 11.1.2021 vám vyvěsíme  na stránkách školy a pošleme na Bakaláře po vydání nových  pokynů Ministerstva školství.
 

Poslat známému Poslat na e-mail   tisk Tisknout   ↑ Nahoru